2019-04-17

Hyr fotostudio av oss i Stockholm!

Hyr fotostudio med bästa läge i centrala Stockholm av oss! I vår butik på Vasagatan 14 finns en fullt utrustad hyrstudio som på 46 kvadratmeter och med 5 meter i takhöjd ger dig som fotograf mängder av möjligheter till olika typer av fotograferingar. Att hyra vår fotostudio är prisvärt och smidigt för dig som hyr och behöver du hjälp finns våra kunniga säljare alltid nära till hands!


Du har väl inte missat att vår butik på Vasagatan erbjuder möjligheten att hyra en fullt utrustad fotostudio? Butikens centrala läge mittemot T-centralen gör studion tillgänglig för porträtt-, person-, grupp-, familje-, barn- såväl som produktfotografering. Hyrstudions direkta anslutning till butiken gör att vi på en och samma plats kan serva dig med uthyrning och försäljning för att komplettera din utrustning. Önskar du assistans av någon i personalen, bokas det samtidigt, till en kostnad av 500 kr per timme (exkl. moms).

Fotostudion är 46 kvadratmeter stor med cirka 5 meter i takhöjd och har både möjlighet till fotografering med dagsljus alternativt avskärmad med enbart studioljus. Studion är utrustad med produkter från Profoto och Manfrotto.

Välkommen att kontakta oss med din bokningsförfrågan!

Kontaktuppgifter

Tel: 0770-771105
E-post: procenter@scandinavianphoto.se

Prislista

Priser exkl. moms
2 timmar: 900,-
4 timmar: 1 700,- 
8 timmar: 3 400,- 
Heldag: 5 000,- (kl. 9–19 måndag till fredag)
Kvällar & helger efter stängning: 1 000,- / timme
Assistans vid fotografering: 500,- / timme 

Avbokning
Avbokning av din hyrtid måste ske senast 24 timmar innan, annars debiteras full tid. Vi erbjuder annars möjlighet att boka om tiden kostnadsfritt vid förhinder. 

Följande utrustning finns i fotostudion och ingår i hyrpriset:
Profoto D2 (4 st)
Bomstativ Manfrotto 087NWB
Profoto Octabox 120
Profoto Giant 180
Profoto Striplight softbox 30X120 (2 st)
Beautydish med raster
Profoto Magnum reflector
Zoom Reflectors (2 st)
Reflexskärm Silver/vit
Profoto Air TTL-sändare (till Nikon, Canon, Sony, Olympus)
Profoto Air Remote
Diverse belysningsstativ
Vit rundfond
Pappersfonder (väggupphängt)

Vill du hyra annan utrustning så kan vår hyravdelning hjälpa dig med detta.

Hyrstudio-Vasagatan-2.jpg

Hyrstudio-Vasagatan-1.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.