2019-05-15

Nyhet! Profoto släpper A1X

Idag lanserar Profoto sin nya blixt A1X för Canon, Nikon och Sony. Profoto A1X är en uppdaterad version av Profoto A1, som gjorde ett kraftfullt genomslag på marknaden med sin enkla hantering, det runda blixthuvudet och den höga prestandan. Detta är en blixt för fotografer som vill skapa ett vackert ljus på ett enkelt sätt och samtidigt få möjligheten till att ta bättre bilder.


Profoto A1X – Liten kameramonterad studioblixt för alla tillfällen.

Profoto A1X är en liten blixt för användning både på kameran, som on-location studioblixt eller i ett befintligt Profotosystem. Tack vare storleken får du plats med en eller flera blixtar i din väska vilket gör att du kan ta med hela studion i en enda ryggsäck. Det har aldrig varit enklare att fotografera med blixt då du kan låta automatiken ta över och fokusera på fotograferingen istället för att justera inställningar.


news-profoto_A1X.jpg

Vad är nytt med Profoto A1X

  • Passar till Sony, Canon och Nikon
  • Nytt effektivare batteri som ger upp till 450 blixtar (A1 klarar 350st)
  • Ny display med tydligare siffror
  • Över 30 förbättringar i gränssnittet
  • Snabbare uppladdningstid
  • Stöd för upp till 20 kanaler när du använder Profoto Connect
  • Blixthuvudet har fått lite högre vridmotstånd för mer exakt positionering
  • Tillbehören och batteriet till Profoto A1 passar A1X

Köp Profoto A1X löst eller i paket med Profoto Connect

Du kan välja på att köpa Profoto A1X löst eller i ett prisvärt paket tillsammans med sändaren Profoto Connect. Profoto Connect är en liten, enkel och praktisk blixtsändare som passar perfekt till A1X.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.