2021-08-16

Tenba – Tåliga väskor med genomtänkta finesser

Tenba har tillverkat väskor i över 40 år och har länge försett kreatörer med väskor som är tåliga, har en hög kvalitet och framförallt genomtänkta funktioner. Vi har valt ut det bästa inom Tenbas sortiment av axelväskor med kamerainsats, videoväskor, ryggsäckar eller smarta tillbehörsväskor. Alla väskor finns i lager för omgående leverans – beställ redan idag!


Axelväskor med urtagbar kamerainsats

Axelväskorna i DNA-serien har tillverkats för att passa dig oavsett om du sysslar med för kreativt arbete eller hobby. Oavsett om du sysslar med fotojournalistik, streetfoto eller om du helt enkelt utforskar staden, är på resa eller ska till jobbet/plugget – då är detta väskan för dig. Väskan har en smart insats som gör att du kan lyfta ut hela kameradelen och använda den som en vanlig axelväska.

Cineluxe – stor och rymlig "doktorsväska" för din utrustning

Tenba Cineluxe Collection utvecklades i samarbete med en stor grupp professionella filmskapare för att leverera en unik kombination av mångsidighet, skydd och prestanda till den krävande kreatören. Cineluxe axelväska öppnas snabbt då öppningen är av typen du kanske associerar med en "doktorväska" ger det dig som kreatör eller filmskapare snabbast möjliga tillgång till din utrustning.

Smarta väsktillbehör och förvaring

Förvandla din favoritväska eller ryggsäck till en kameraväska med Tenba's BYOB-insatser eller organisera dina kablar med Tenba Tools-serie med smart förvaring av kablar och tillbehör – ett måste för dig som gillar ordning och reda.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.