Batterilucka svart till OM-D E-M5 Mark II

Olympus Batterilucka svart till OM-D E-M5 Mark II

Artikelnummer: 1033093
99 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Reservdel batterilucka

Batteriluckan är den lucka som du stänger om batteriet för att hålla kvar det i kameran och skydda det. Om du av någon anledning tappat din lucka eller om den gått sönder finns här en reservdel som hjälper dig.

Denna batteriplatta passar till Olympus OM-D E-M5 Mark II. Finns både som svart och silver.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.