Ljudinspelare LS-100 Camera Connection Kit

Olympus Ljudinspelare LS-100 Camera Connection Kit

Artikelnummer: 1031265
2 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Olympus LS-100
Olympus LS-100 erbjuder en ljudkvalité och mångsidiga inspelningsmöjligheter som imponerar på de mest luttrade professionella inom musik, produktion eller sändning. Robust byggd för att klara av uppgiften och utrustad med en mängd högpresterande funktioner, inklusive en XLR-anslutning för individuell inställning av inspelningsnivån för L / R kanal och fantommatning (48V/24V) - som varje gång ger ett resultat i professionell studionivå. Riktade high-end mikrofoner som fångar upp till en imponerande 140dB ljudnivå och premium förstärkarkretsar som fångar fullt djup och exakt ljudbild, oavsett om det är från en högljudd rockkonsert eller det fina ljudet av ett klassiskt instrument.

Det överlägsna 90° stereomikrofonsystemet förstärks ytterligare genom avancerad inbyggd teknik som low-cut filter för brusreducering och justerbar mikrofonkänslighet och med en enastående S/N ratio. Linjär PCM (24bit / 96kHz) inspelning kompletteras med Broadcast Wave Format (BWF) och multi-tracking funktioner, vilket gör att proffsen kan spela in, redigera, justera och spela flera ljudkällor med maximal flexibilitet, som kulminerar i ett sammanhållet ljud med otrolig klarhet. Ytterligare flexibilitet skapas genom överdubbning, pre-, automatisk och fjärrstyrd* inspelning. LS-100 är professionell i alla avseenden - och levererar bärbar inspelning i en högpresterande nivå. (* tillval)

Funktioner
* Professionell multi-track PCM-inspelning
* Maximal ljudkvalitet för upp till 140dB ljudtrycksnivå
* Dual XLR/Phone telejack combo med fantommatning (48V/24V)
* Linjär PCM (24bit/96kHz) / MP3 / BWF
* Hållbart metallskal med microphone guard
* Överdubbnings kapacitet
* Pre-, automatisk & fjärrstyrd* inspelning (*tillval)
* Automatic Gain Control (AGC)
* L/R oberoende inspelningsnivå inställning via ratt
* Metronome & tuner
* Lissajous, key shift och kontroll för uppspelninghastigheten
* Olika ljudförbättringar & redigeringsfunktioner
* 4GB minne plus SD(XC) minneskortplats

Levereras med

  • Instruktionsmanual
  • LI-50B uppladdningsbart Lithium-Ion batteri
  • KP-22 USB kabel
     

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.