Leica DG Summilux 15mm f/1,7 ASPH svart

Panasonic Leica DG Summilux 15mm f/1,7 ASPH svart

Artikelnummer: 1011131
  • Smidig normaloptik motsvarande 30 mm.
  • Bländarring för snabb kontroll av ljusinsläppet.
  • Hög ljusstyrka för fotografering i dåligt ljus.
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Leica DG Summilux 15mm f/1,7 ASPH svart
Putsduk Photo Microklear Cloth
UV-Filter 46mm PD WMC
7 358 SEK
Leica DG Summilux 15mm f/1,7 ASPH svart
UV-filter L395 SMC 46mm
L-R7 kamerahuslock + bakre objektivlock till Micro 4/3
7 312 SEK7 378 SEK

AF 15mm DG Summilux APSH
Liten och smidig fast 15mm-optik till Micro 4/3. Du kommer med detta objektiv skapa foton med underbar bokeh tack vare den imponerande bländaröppningen på f/1,7. Linssystemet består av 9 element i 7 grupper med 3 asfäriska linser som effektivt reducerar den sfäriska aberrationen och distorsionen, samtidigt som de bidrar till ett kompakt och smidigt format.

Objektivet är utrustat med en stegmotor som gör fokuseringen mjuk och tyst både vid fotografering och filmning. Dessutom är det utrustat med bländarring och omkopplare för AF/MF för snabb kontroll.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.