Panasonic Leica DG Summilux 15mm f/1,7 ASPH svart
Artikelnummer: 1011131

Panasonic Leica DG Summilux 15mm f/1,7 ASPH svart

Leica DG Summilux 15mm f/1,7 ASPH svart

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
  • Smidig normaloptik motsvarande 30 mm.
  • Bländarring för snabb kontroll av ljusinsläppet.
  • Hög ljusstyrka för fotografering i dåligt ljus.
6 990 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

AF 15mm DG Summilux APSH
Liten och smidig fast 15mm-optik till Micro 4/3. Du kommer med detta objektiv skapa foton med underbar bokeh tack vare den imponerande bländaröppningen på f/1,7. Linssystemet består av 9 element i 7 grupper med 3 asfäriska linser som effektivt reducerar den sfäriska aberrationen och distorsionen, samtidigt som de bidrar till ett kompakt och smidigt format.

Objektivet är utrustat med en stegmotor som gör fokuseringen mjuk och tyst både vid fotografering och filmning. Dessutom är det utrustat med bländarring och omkopplare för AF/MF för snabb kontroll.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.