Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Roland Verselab MV-1
Artikelnummer: 1051337

Roland Verselab MV-1

Digital sampler för att producera egen musik

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • 4x4 TR-REC RGB-pads med 16 stegs sequenser
 • 7 spår + 1 sångspår
 • Skapa en låt på 10 minuter
7 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Drömmer du om att skapa musik som toppar listorna? Roland Verselab MV-1 tar dig ett stort steg närmare din dröm. Denna sampler gör det möjligt att skapa en låt på bara tio minuter. Med ett enkelt gränssnitt, intuitivt arbetsflöde och smidig plug n' play-integration med dator eller mobil enhet är du snabbt igång med att skapa rytmer, sånginspelningar och ljudeffekter. Använd den inbyggda mikrofonen eller anslut en extern XLR-mikrofon och spela in sång med någon av de inbyggda effekterna och ta hjälp av någon av de 3000 inkluderade presets för att skapa din nya hit-sång.

Fördelar

 • 4x4 pads och TR-REC step sequencer för trummor, baslinjer och melodiska delar
 • Spela in sång med moderna effekter som Auto-Pitch, Harmonizer och Doubler
 • Play n' play USB-anslutning med din smartphone, surfplatta eller dator för enkel filöverföring
 • 16 lättåtkomliga sequenser gör det möjligt att komponera det perfekta sångspåret
 • Kraftfull ZEN-Core ljudmotor ger MV-1 toppklassig ljudkvalitet
 • Inbyggd mikrofon och XLR mikrofoningång med fantommatning
 • 3 000 integrerade ljudeffekter inspirerade av klassiska Roland-enheter TR-808, SP-404 med flera
 • MIDI-kontroll och stereolinjeanslutningar för bekväm studiointegration
 • Med Zenbeats appintegration
Roland Verselab MV-1

Skapa din egen hitlåt

Vare sig du är sångare, beatmaker eller både och är det enkelt att skapa kompletta låtar med Verselab, oavsett din kunskapsnivå. Det guidade arbetsflödet får dig att behärska verktygen inom några minuter. Gå sömlöst från idé till beats, rytmer och färdig låt med olika låtmallar, mönstergeneratorer och mängder av förinställda presets. Verselab är full av verktyg och funktioner inriktade på både producenter och sångare.

Verselab MV-1 har ett inspirerande gränssnitt med RGB-upplysta knappar och praktiska kontroller för ett riktigt hands-on-skapande. Genom att kombinera TR-REC-steg-sequencern som finns i legendariska Roland-trummaskiner med en extremt responsiv 4x4-padmatris kan du slå ut trummor, baslinjer och melodiska delar i samma stund som du kommer på dem. 

Zen-Core motor

Verselab drivs av en Zen-Core Synthesis System, samma motor som också finns i avancerade Roland-synthar. Den levererar avancerad, rik ljudkvalitet som fångar varje nyans i ditt ljud i otroliga detaljer. Med hjälp av Zen-Core-motorn kan du utöka ditt ljudbibliotek via Roland Cloud, så att du kan hålla dig uppdaterad med de senaste ljudpaketen och förinställningarna.

ZenBeats

Roland Zenbeats är en app för musikskapande som låter dig vara kreativ utan hinder. Med Zenbeats kan du nu ansluta Roland Verselab MV-1 till din dator, surfplatta eller smartphone för att producera låtar snabbt och enkelt. Med integrering av hårdvara och mjukvara kan du utöka ditt arbetsflöde med fullständiga pekfunktioner på mobila enheter, grafisk organisation av Verselab-clips och -sektioner, enkel ljudredigering, fullständiga mixerfunktioner, mastrings-effektredigering och stöd för export av stems till valfritt inspelningsprogram direkt i Zenbeats. ZenBeats finns för Windows, Mac, iOS och Android.
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.