Lär dig mer om drönare

tema__banner_dronare.jpg

Att filma och fotografera med drönare är som att öppna upp en helt ny kreativ värld. Med drönaren kan du ta dig till platser och vinklar som inte är möjligt med en traditionell kamera. Att flyga drönare är inte komplicerat - men det finns ett par viktiga saker du behöver tänka på gällande regler och utrustning. Här har vi samlat produkttips, inspiration och goda råd till dig som vill ta ännu bättre drönarbilder.

Vi på SP finns här för dig när du önskar köpa en drönare - din första, din nästa och även den största! Hör av dig till oss på info@scandinavianphoto.se, eller kom in till någon av våra butiker, så hjälper vi dig vidare.

DJI Mavic Mini – mindre, snabbare och mer tillbehör

Denna ultralätta och kompakta drönare från DJI är ett perfekt tillskott till din kamera- och videoutrustning. Skapa cinematiska filmer, spännande flygningar eller häpnadsväckande landskapsbilder från luften. DJI Mavic Mini är drönaren som riktar sig både till dig som aldrig flugit förut till den mer erfarna drönarpiloten som vill ha en riktigt lätt drönare. Upptäck fågelperspektivet och skapa material som du inte kunnat göra på marken!

Vad har du i kameraväskan, Jesper Anhede?

Att fotografera på land, i luften och under vatten – och sammanlagt besöka över 80 länder världen runt låter som en omöjlighet. Men inte för Jesper Anhede, fotograf från Hjo i Västergötland som framförallt jobbar med drönarfotografering för företag och hjälporganisationer. Häng med när vi dyker ned i Jespers kameraväska och vad han bär med sig jorden runt.

Läs mer om Jespers utrustning

Låt dig inspireras och lär dig mer om drönarfotografering!

26
maj

Nya drönarregler 4 januari 2021

Att flyga, fotografera och filma med en drönare blir bara mer och mer vanligt. För att möta det ökade intresset och samtidigt upprätthålla en säkerhet i luftrummet har Transportstyrelsen tagit fram nya drönarregler som börjar gälla från och med den 4 januari 2021.

Läs mer

13
dec

Flyg DJI Mavic Mini med Kevin Hernborg

Kevin Hernborg är arton år och en självlärd fotograf och videokreatör. Med sin bas i Norrland så spenderar han sin största tid av sin fritid att skapa filmer och fotografera. Förutom detta, så driver han en Youtube-kanal där han sprider kunskap och lär ut om att fotografera, filma och vlogga. DJI Mavic Mini är Kevins senaste inköp – inspireras och ta del av hans första intryck om denna flygande farkost!

Läs mer

13
sep

Att tänka på innan du köper din drönare!

Väldigt många har fått upp ögonen för drönare och de möjligheter samt perspektiv de kan ge din fotografering. Det är dock en del frågetecken som kan dyka upp på vägen hos dig som ska köpa sin drönare för första gången. Dessutom är det en del regler du ska förhålla dig till, både för din och andras säkerhet. I detta inlägg får du hjälp med att välja just din drönare för dina behov men också tips till vad du ska tänka på vid din första flygtur.

Läs mer

5
aug

Viggo Lundbergs bästa fototips till din resa!

Viggo Lundberg är en självlärd yrkesfotograf och filmare från Stockholm. Han har blivit uppmärksammad både i Sverige och utomlands inte minst för sina drönarbilder av den nordiska naturen. Oavsett om han fotograferar från luften eller marken, resereportage, lifestyle-fotografering åt företag eller rörlig bild – är det viktigt att materialet ska kunna fungera. Viggo har nu delat med sig av sina fem bästa resefoto-tips till dig som ska ut på tur!

Läs mer

25
apr

Vad har du i kameraväskan, Jesper Anhede?

Att fotografera på land, i luften och under vatten – och sammanlagt besöka över 80 länder världen runt låter som en omöjlighet. Men inte för Jesper Anhede, fotograf från Hjo i Västergötland som framförallt jobbar med drönarfotografering för företag och hjälporganisationer. Häng med när vi dyker ned i Jespers kameraväska och vad han bär med sig jorden runt.

Läs mer

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.