Produkttips drönare

DJI Mini 2 serien – användarvänliga och prisvärda instegsdrönare

Mycket prisvärda och kompakta drönare för dig som vill komma igång med drönarflygning. Drönarna har trots sin ringa storlek imponerande prestanda, fantastisk bildkvalitet och stora möjligheter att skapa kreativa videor med ett enkelt knapptryck. De är utrustade med en 1/2,3-tums CMOS-kamera som levererar upp till 2,7K videor medan DJI Mini 2 levererar upp till 4K-videor.

DJI Mini 3 – enklare drönare optimerad för att skapa innehåll till sociala medier

En otroligt lätt drönare (249 gram) som har en lång batteritid, fantastisk 4K-video för att fånga verklighetstrogna färger och detaljer, och roliga funktioner som True Vertical Shooting för fantastiska bilder som direkt är redo att delas i dina sociala medier. 

DJI Mini 3 Pro – kompakt drönare men otroligt kraftfull

Med en vikt på mindre än 249 gram och med uppgraderade säkerhetsfunktioner är det den säkraste drönaren hittills i mini-serien. Med en 1/1,3-tums sensor och funktioner på toppnivå, omdefinierar den vad det innebär att flyga Mini-drönare.

DJI Mavic 3 serien – avancerade drönare med en bildkvalitet i toppklass

Båda drönarna i Mavic 3-serien är utrustade med en 4/3 CMOS-Hasselbladkamera men hos Mavic 3 får du även en 1/2 CMOS-telekamera. Hos båda drönarna kan du även dra nytta av 360 graders hinderavkänning som ger dig en smidig flygning med minimal risk för kollisioner.

Drönare för professionellt bruk

En drönare är ett utmärkt verktyg oavsett om du ska besikta ditt skogsbestånd, utföra avancerade räddningsinsatser eller helt enkelt utöka vilka tjänster du kan erbjuda som fotograf och kreatör. 

FPV-drönare – Konstruerade för att flyga både snabbt och säkert

FPV (first person view) innebär att du kan uppleva känslan av att sitta i förarsätet genom att få realtidsvideo från kameran på drönaren direkt till din bildskärm eller i dina VR-glasögon.

Passande tillbehör till din drönare!

Glöm inte tillbehören till din drönare! Här hittar du flera smarta prylar som underlättar din flygning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn