Canon EOS M50 Mark II Förbokningskampanj

Just nu får du ett kostnadsfritt streamingkit (värde 1 239 kronor) när du förhandsbokar nya Canon EOS M50 Mark II + Canon EF-M 15-45mm f/3,5-6,3 IS STM. Streamingkitet innehåller ett stabilt bordsstativ tillsammans med riktigt bra belysning, allt du behöver för att få till en fin studio hemma (artiklarna som ingår ser du nedan). När du lägger Canon EOS M50 Mark II + Canon EF-M 15-45mm f/3,5-6,3 IS STM i varukorgen kommer streamingkitet läggas till automatiskt med rabatten. Erbjudandet gäller t.o.m. 14/3

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.