Canon Pro Weeks

banner-webb.jpg

Produkter och inspiration för streaming, foto och print

Är du en företagare eller frilansare som är på jakt efter inspiration och produkter för video- och tv-produktion, streaming eller professionell stillbildsfotografering? Under Canon Pro Weeks får du lära dig mer om PTZ-kameror, Cinema Line, EOS R3 och R5, RF-objektiv, storformatsskrivare och mycket mer. 

Välkommen på livesända event och demodagar i butik 

Du är varmt välkommen på våra livesända event med både produktexperter från Canon och proffsfotografer som Richard Walch, Ollie Kenchington, John Hagby och Lars Holm. Vi bjuder även in till demodagar i vår butik där du kan testa produkterna, och självklart har vi fina erbjudanden som du inte vill missa. Alla event under Canon Pro Weeks är gratis.

PTZ-kameror för professionella produktioner

En PTZ-lösning passar perfekt för streaming och ger dig smidigheten att med en kontroll kunna styra upp till 100 kameror, på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. PTZ står för Pan, Tilt, Zoom. Det är alltså en remote-styrd kamera som inte behöver bemannas, som du kan styra antingen via en mjukvara eller via en fysisk kontroll. Tack vare möjligheten att kunna styra flera kameror från samma kontroll, blir det enkelt att uppnå en hög och professionell nivå på din produktion.

Förbättra din streaming med PTZ – SP x Canon

Välkommen på ett livesänt event med SP och Canon, om hur du förbättrar din streaming och dina produktioner med hjälp av PTZ-kameror.

Produktexperter från Canon och oss på SP kommer att lära dig mer om kamerorna, och visa hur du på ett enkelt sätt uppnår en hög och professionell nivå på din produktion.

När? Tisdag 2 november, kl. 16:00
Var? Live på YouTube
Hur? Prenumerera på vår kanal och sätt en påminnelse!
Språk? Svenska och norska

Du har möjlighet att ställa alla dina frågor live under sändningen.