Canon Pro Weeks

banner-webb.jpg

Produkter och inspiration för streaming, foto och print

Är du en företagare eller frilansare som är på jakt efter inspiration och produkter för video- och tv-produktion, streaming eller professionell stillbildsfotografering? Under Canon Pro Weeks får du lära dig mer om PTZ-kameror, Cinema Line, EOS R3 och R5, RF-objektiv, storformatsskrivare och mycket mer. 

Välkommen på livesända event och demodagar i butik 

Du är varmt välkommen på våra livesända event med både produktexperter från Canon och proffsfotografer som Richard Walch, Ollie Kenchington, John Hagby och Lars Holm. Vi bjuder även in till demodagar i vår butik där du kan testa produkterna, och självklart har vi fina erbjudanden som du inte vill missa. Alla event under Canon Pro Weeks är gratis.

PTZ-kameror för professionella produktioner

En PTZ-lösning passar perfekt för streaming och ger dig smidigheten att med en kontroll kunna styra upp till 100 kameror, på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. PTZ står för Pan, Tilt, Zoom. Det är alltså en remote-styrd kamera som inte behöver bemannas, som du kan styra antingen via en mjukvara eller via en fysisk kontroll. Tack vare möjligheten att kunna styra flera kameror från samma kontroll, blir det enkelt att uppnå en hög och professionell nivå på din produktion.

Förbättra din streaming med PTZ – SP x Canon

Välkommen på ett livesänt event med SP och Canon, om hur du förbättrar din streaming och dina produktioner med hjälp av PTZ-kameror.

Produktexperter från Canon och oss på SP kommer att lära dig mer om kamerorna, och visa hur du på ett enkelt sätt uppnår en hög och professionell nivå på din produktion.

När? Tisdag 2 november, kl. 16:00
Var? Live på YouTube
Hur? Prenumerera på vår kanal och sätt en påminnelse!
Språk? Svenska och norska

Du har möjlighet att ställa alla dina frågor live under sändningen.


Canon CR-N500 och CR-N300 är båda PTZ-kameror för inomhusbruk, medan Canon CR-X500 är anpassad för utomhusbruk. Canon kombinerar avancerad video- och nätverksteknik för att erbjuda högkvalitativ video med kompatibilitet för flera olika IP-protokoll – inklusive det nyutvecklade XC-protokollet, som förverkligar ett enkelt och effektivt arbetsflöde för fjärrproduktion.

Utrustning för fantastisk bild och video

Lär dig mer om hur du skapar högkvalitativt innehåll till ditt företag med hjälp av Canon EOS C70, EOS R3, EOS R5 och tillhörande RF-objektiv. Lyssna till professionella fotografer och inspireras av deras arbete.

Sportfotografering ur ett företagsperspektiv – Richard Walch

Välkommen på ett livesänt webinar där actionfotografen och videografen Richard Walch kommer att ge dig en genomgång av Canon EOS R3, och berätta om hur han använder kameran i sitt dagliga arbete. Han kommer att gå igenom funktioner och inställningar, och belysa skillnaderna mellan nya R3 och Canons tidigare kameror i R-serien. Du kommer även att få se ett urval av Richards arbete och få inspiration, tips och råd.

När? Onsdag 3 november, kl. 16:00
Var? Digitalt via Zoom
Språk? Engelska

Läs mer och registrera dig här!


Canons ekosystem för bild och video – Ollie Kenchington

Välkommen på ett livesänt webinar med videografen Ollie Kenchington berättar om Canon EOS C70 och EOS R5 och hur han använder dem i sitt arbete. Genom att använda exempel från några av sina photoshoots kommer han att demonstrera fördelarna med Canons ekosystem och DGO-tekniken bakom S35-sensorn i Canon EOS C70. Han kommer även att berätta om sina val av objektiv sedan övergången till RF.

När? Torsdag 4 november, kl. 13:00
Var? Digitalt via Zoom
Språk? Engelska

Läs mer och registrera dig här!

Från digital till fysisk bild med fotoskrivare

Uppnå fantastiska utskrifter med en skrivare anpassad för foto och konst. Canons PRO-skrivare kompromissar inte på kvaliteten och ger dig livfulla färger och skarpa svartvita bilder, samtidigt som du ökar din produktivitet och får en smidig användarupplevelse. Häng med på våra livesända event och besök oss i Stockholm för att lära dig mer.

Från foto till utskrift – Lars Holm

Välkommen på en workshop i vår butik i Stockholm med Lars Holm, Media Specialist på Canon. Under föreläsningen kommer Lars att gå igenom sin process när han jobbar med storformatsskrivare. Han kommer även att visa olika applikationer som du kan göra i en storformatsskrivare, och vilka typer av papper som du kan använda.

När? Tisdag 9 november, kl. 16:00
Var? Scandinavian Photo, Vasagatan 14, Stockholm
Språk? Svenska

Först till kvarn, begränsat antal platser i butik. Vi kommer även att livestreama workshoppen för dig som inte kan delta på plats.

Läs mer och registrera dig här!


Tjäna pengar på dina utskrifter – John Hagby

Välkommen på ett livesänt webinar där reklam- och porträttfotografen John Hagby kommer att berätta om den fysiska bildens roll i en digital era, och vikten av att ha kontroll över sina bilder från digital till fysisk bild. Han kommer att prata om hur han jobbar med utskrifter och hur du kan tänka som företagare. Du kommer även att få tips om hur du enkelt kan ta kontroll över processen att göra bildmaterial som ska hängas upp på väggen.

När? Torsdag 11 november, kl. 16:00
Var? Digitalt via Zoom
Språk? Svenska

Läs mer och registrera dig här!


Demo i Stockholm – professionella fotoskrivare

Ta chansen att få en demonstration av professionella fotoskrivare från Canon i vår butik i Stockholm. Vi kommer att ha Canon imagePROGRAF PRO-1000 och Canon Pixma Pro-200 på plats. Testa produkterna, ställ alla dina frågor, och få tips och råd från Canons produktspecialister. Välkommen!

När? Måndag 8/11 och onsdag 10/11, kl. 12:00–18:00
Var? Scandinavian Photo, Vasagatan 14, Stockholm
Hur? Drop in

Demo i Stockholm – storformatsskrivare

Ta chansen att få en demonstration av storformatsskrivare från Canon i vår butik i Stockholm. Vi kommer att ha Canon imagePROGRAF PRO-2100 på plats. Testa produkterna, ställ alla dina frågor, och få tips och råd från Canons produktspecialister. Välkommen!

När? Onsdag 10/11 och fredag 12/11 kl. 12:00–18:00
Var? Scandinavian Photo, Vasagatan 14, Stockholm
Hur? Drop in


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i vår butik i Stockholm eller i våra Serviceshoppar i Malmö eller Borås. Missa inte heller vår nyhets- och inspirationssida där du hittar inspiration och produkttips som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Lycka till!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.