Sony Winter Cashback

Under hösten och vintern kan du få upp till 4 000 kronor tillbaka på utvalda produkter från Sony. För att ta del av kampanjen registrerar du ditt köp på Sonys hemsida. Här hittar du även fullständiga villkor för cashbacken. Begäran av cashback kan tidigast ske 30 dagar efter att köpet gjorts och utbetalning kommer ske inom 28 dagar efter att cashbacken godkänts. Kampanjen gäller t.o.m. 15 januari.

Observera att du även kan ta del av cashback på de produkter som har rabatterade priser.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

53 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Objektivfattning
Bildsensorstorlek
Fast/Zoom
Objektivfattning
Max bländare f/
Objektivegenskaper
Upplösning
Objektivtype
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.