Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Canon Summer Cashback

Hitta den perfekta kameran att ta med ut på dina sommaräventyr!

När du köper en kampanjkamera får du chansen att vidga dina vyer med fotografikurser på köpet värde 1300 kronor. Dessutom får du 500 kronor tillbaka på ett av de utvalda objektiven när du köper både kamera och objektiv.


Köp en av kampanjkamerorna

Registrera kampanjkameran och få en onlinekurs i fotografi och ett medlemskap i Cameralla Club i sex månader (med ett värde av 1300 kronor). Canon skickar en registreringskod för Cameralla via e-post. Se till att använda koden innan den 31 oktober 2019. Du kommer också att få ett personligt inloggnings-ID på webbportalen, där du kan ansöka om 500 kronor tillbaka efter ditt köp av ett av de utvalda kampanjobjektiven.

OBS: Vissa kampanjprodukter kan säljas som så kallade “kits”, det vill säga som kamera- och objektivpaket, men objektiv som hör till en kit hör inte till kampanjprodukterna och för de betalas inga pengar. Kameran och objektivet ska köpas som separata produkter.

Registera din kamera

När du har registrerat kameran och fått ditt personliga inloggnings-ID via e-post kan du ansöka för att få 500 kronor tillbaka för ett av de utvalda kampanjobjektiven som du köpt från samma återförsäljare som kameran.

Få pengar tillbaka

Kameran måste köps innan 2019-08-31 och registeras innan 2019-09-15.

Objektivet måste köpas innan 2019-09-30 och registeras innan 2019-10-13.

Kurs på köpet!

När du köper en kampanjkamera från Canon får du åtkomst i sex månader till mer än tio timmar kursmaterial på engelska med ett värde på 1300 kronor.

Du får tillgång till:

  • Grundläggande kamerainställningar – lär dig att kontrollera din kamera.
  • Komposition – lär dig hur du får ut det bästa av ett motiv.
  • Redigering – lär dig hur du redigerar foton i Lightroom.
  • Introduktion till objektiv – lär dig hur du använder och väljer rätt objektiv.

Läs mer och registrera din kod på cameralla.club/canonsummer19

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

31 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Objektivfattning
Trådlös anslutning
Bildsensorstorlek
Upplösning
Videofunktioner
Vädertätad
Färg
Max extern upplösning
Inbyggd blixt
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.