Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Focus handkikare

Banner-focus_landing.jpg

Focus Sport Optics

Djupa skogar och ett myller av sjöar, floder, åar, berg, fjordar, grottor och öar. Sångsvanar, örnar, tranor och vilt som älg, björn, varg, järn och lodjur. Norden är ett paradis för naturälskare, fågelskådare och jägare, men det nordiska klimatet ställer tuffa krav på din utrustning.

Focus Sport Optics nöjer sig enbart med kikare som tål att användas i alla väder och miljöer. Utrustade med optik av högsta klass för att ge bästa möjliga bild i alla ljusförhållanden och tillverkade i solida material med genomtänkt design för att enkelt hanteras, även med handskar och glasögon. Med 5 års produktgaranti, mer än 30 års erfarenhet av kikare, kvalitetssäkrad och hållbar produktion kan du vara säker på att din kikare blir en följeslagare för livet.

Focus Handy

Focus Handy är den ultimata kompakta kikarserien för naturobservationer. Optik med BaK-4 takkantsprismor och antireflexbehandling ger en ljus och skarp bild även vid gryning- och skymningsljus. Gummiklädseln ger stöttålighet och den kvävgasfyllda konstruktionen är 100% vattentät.

Focus Handys ergonomiska tumgrepp och stora fokushjul gör kikaren bekväm att använda och med en närgräns på endast 2 meter kan du till och med använda den till att studera fjärilar och andra skygga insekter.

Focus Explore

Focus Explore är framtagen för dig som älskar att upptäcka djur, fåglar och detaljer i din omgivning och vill ha en tålig kikare som klarar att hänga med även på de tuffaste äventyr.

Välj bland ljusstarka högförstorande kikare för att betrakta vilt i skymningen, fjärilar eller andra insikter på nära håll och kompakta modeller som är lätta att bära och packa med på resan. Samtliga Focus Explore-kikare har stort synfält, kort närgräns på endast 2 meter, Barium Crown-glas, BaK-4 prismor och avancerad flerlagers antireflexbehandling (FMC) på alla glasytor för att ge maximal ljusstyrka, kontrast, skärpa och korrekt färgåtergivning.

Till varje kikare medföljer en bred C-formad rem av neopren samt en skyddsväska som kan fästas i ett bälte eller en bärrem.

Focus Outdoor

Focus Outdoor är en serie mycket prisvärda handkikare med BaK-4 prismor och bra antireflexbehandling som ger en skarp och färgkorrekt bild över hela synfältet. Samtliga modeller är vattentäta och har kraftig gummiklädsel som ger ett bra grepp och skydd mot slag och stötar.

25 mm är kompakt, har låg vikt och passar perfekt på fjällvandringen, resan eller söndagspromenaden.

32 och 42 mm är perfekta allroundkikare för jägare, fågelskådare eller alla som vill komma närmare naturen och behöver högre ljusstyrka för att kunna göra observationer i sämre ljusförhållanden.

Focus Bristol

Focus Bristol låter dig enkelt upptäcka omgivningen, skåda fåglar och djur, se alla detaljer på sportevenemanget eller koppla av med att titta på stjärnhimlen. Låg vikt och stor ljusstyrka gör det enkelt för dig att alltid ta med kikaren för att upptäcka nya saker.

Med de vridbara ögonmusslorna justerar du lätt avståndet till kikaren om man använder glasögon. Antireflexbehandlad optik för att ge en skarp bild. Nackrem och väska ingår.

Focus Junior

Focus Junior är en kikare designad för barn. Utrustad med gummiklädsel som tar upp stötar och slag och ger säkert grepp, centrumled för stabilitet och justerbar ögonbredd mellan 50 och 63 mm. En stor, greppvänlig fokuseringsratt gör det också enkelt för små fingrar att justera skärpan.

Lagom förstoring på 6x underlättar för barn att hålla kikaren stilla och ger en lugn bild på fågeln, älgen och andra fina upplevelser i naturen. Antireflexbehandlad optik för bästa möjliga kontrast och skärpa. Kikaren levereras med bältesväska och nackrem.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.