Fujifilm X-T4 lens bundle

När du köper Fujifilm X-T4 (kamerahus eller kit) tillsammans med utvalda XF-red badge objektiv får du 3 000 kronor rabatt för varje objektiv du köper till. OBS, max 3 objektiv per kamerahus/kit. Rabatten appliceras direkt när både Fujifilm X-T4 och objektiven ligger i kassan. Kampanjen gäller t.o.m. 31/3.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

9 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Brännvidd zoom
Anpassad för sensorstorlek
Objektivfattning
Bildsensorstorlek
Fast/Zoom
Objektivfattning
Max bländare f/
Objektivegenskaper
Upplösning
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.