Upptäck smart RGB LED-belysning från Godox

Godox RGB LED-rör som används under videoinspelning

Skapa effektfullt ljus med färgat ljus och Godox Light App

Upptäck vårt sortiment av Godox RGB-belysning för foto, video, streaming och produktioner. Använd färgat ljus för att skapa ljuseffekter, stämningsfulla scener och snyggt content. Fördelen med en RGB-belysning är att du kan få vilken färg du vill och du kan givetvis använda LED-belysningen med vanligt vitt ljus. Du kan styra alla dessa belysningar direkt från din telefon med Godox Light App vilket ger dig ett perfekt ekosystem där du kan styra din belysning och lägga till flera enheter.

Skapa ljus med Godox LED-rör

Godox LED-rör är perfekt för dig som kreatör, oavsett om du behöver ljus till video, foto eller streaming. Välj mellan storlekarna 30, 60 och 120 för att få rätt längd för dig och alla lampor kan återge naturligt LED-ljus och färger i hela RGB-färgskalan. Godox TL30 är perfekt för dig som vill blanda och kombinera ett eller flera ljusrör för kreativa ljussättningar.

Tillbehör till LED-rör

För att få ut det mesta av Godox LED-rör så finns det flera smarta tillbehör som passar utmärkt till Godox LED-rör som hållare, raster och stativ. Köper du ett färdigt paket med flera LED-rör så brukar det ingå flera extra tillbehör, jämfört om du köper dem styckvis.   

Starka och stora RGB-paneler

Godox LD-serien består av tre LED-paneler i olika storlekar och ljusstyrkor. Skapa ljussättningar, scener och miljöer, och lys upp tillvaron med högkvalitativt RGB LED-ljus (färgat ljus) eller naturligt LED-ljus. Du kan även justera färgtemperaturen från varmt till kallt för få en exakt matchning av din omgivning.

Godox LD-serien ger dig möjligheter utöver det vanliga när det kommer till flexibilitet och kreativitet, tack vare hög ljusstyrka och fjärrstyrning via DMX, app eller fjärrkontroll. Passa på att kolla in våra färdiga paket med Godox LD-paneler och C-stand för att få en bra lösning på montering och passande ljusformare till din LED-panel.

Forma ljuset med Godox SZ150R

Godox SZ150R är en RGB Bi-Color LED-belysning med zoom, designad för videoproduktion, sändning och fotografering. Denna LED-belysningen är speciellt mångsidigt då du kan använda den som huvud-, effekt-, bakgrund- eller scenljus.

Denna belysning har Bowensfattning som ger dig tillgång till alla ljusformare utrustade med Bowensfattning, vilket ger dig oändliga möjligheter att forma ljuset i vilken färg du vill!

1050314_epi1.jpg

Tillbehör till din RGB-belysning

Om du inte köper ett färdigt paket som innehåller stativ så har vi valt ut några av våra rekommenderade belysningsstativ nedanför, glöm inte att även köpa till tejp eller stroppar för att fästa kablar så det blir snyggt och ordnat. 

Upptäck Godox Light App

Vill du att alla dina lampor ska lysa i grupper, helt synkroniserat eller var för sig? Godox Light App ger dig full kontroll över dina lampor. Koppla samman all din LED-belysning med Godox Light-appen för att trådlöst via bluetooth, direkt från din mobil ta kontroll över ljuset. Appen erbjuder full kontroll över effekter, ljusstyrka, färgtemperatur och vilken färg dina lampor ska ha.

Använd appen för att trådlöst skapa effektfulla scener, bakgrunder och stämningsbelysning. Appen låter dig placera lampor i grupper så att du kan styra lampor individuellt eller som en del av en grupp. Alla LED-belysningar nedan fungerar tillsammans med Godox Light App och det finns ännu fler belysningar ur vårt sortiment från Godox som stödjer appen.

Ladda ner appen Godox Light App till din mobil via App store eller Google play.

Lär dig mer om studio

Kika in på våra studiosidor för att lära dig mer om vad som behövs för att fotografera, filma och skapa content i studio.

Fotostudio

Oavsett om du vill fotografera porträtt, produkter eller stilleben hittar du allt du behöver hos oss. Vi har lösningar för dig som vill fota i studio, hemma eller utomhus. 

Videostudio

Jobbar du med video och vill skapa en proffsig studiolösning? Vi har produkterna och lösningarna för dig – oavsett om du är nybörjare eller proffs. 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.