Light & Illumination

kb_b_belysningskampanj.jpg

LED-belysning innefattar en mängd olika produkter, som du kan använda till många olika typer av skapande. Du får ett snyggt ljus som du enkelt kan anpassa till omgivningen genom att justera både temperatur och styrka. LED-belysning är lika smidig att transportera som den är enkel att använda, vilket gör att den passar perfekt till både foto, livestreaming och digitala möten.

Paket med paneler | Paket med lampor | LED-paneler | LED-lampor | Ringlampor | Kompakt LED-ljus | Tillbehör

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Paket med paneler

  Paket med lampor

  LED-paneler

  LED-lampor

  Ringlampor

  Kompakt LED-ljus

  Komplettera din belysning

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.