Olympus E-M1 Mark III Bundle

När du beställer Olympus E-M1 Mark III (kamerahus eller kit) får du ett kostnadsfritt objektiv på köpet (Olympus M.Zuiko Digital ED 17mm f/1,2 PRO). För att ta del av kampanjen beställer du Olympus E-M1 Mark III hos oss på Scandinavian Photo och registrerar ditt köp på Olympus hemsida – så skickas objektivet till dig. OBS, du beställer inte objektivet från oss. Kampanjen gäller t.o.m. 3/12.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.