Olympus E-M5 Mark III kampanj

Just nu får du ett batteri (BLS-50) och ett objektiv (Olympus M.ZUIKO DIGITAL 45mm f/1,8) utan extra kostnad när du köper Olympus E-M5 Mark III (kamerahus eller kit). Observera att Olympus skickar ut batteriet och objektivet till dig när du köpt E-M5 Mark III hos oss och registrerat ditt köp på Olympus hemsida senast 14/8. Kampanjen gäller t.o.m. 31/7.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

7 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Objektivfattning
Bildsensorstorlek
Upplösning
Vädertätad
Färg
Mekanisk bildstabilisering
Max internt videoformat
Trådlös anslutning
Vinklingsbar skärm
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.