Olympus E-M5 Mark III Kampanj

Just nu får du ett batterigrepp (ECG-5) och ett objektiv (Olympus M.ZUIKO DIGITAL 25mm f/1,8) på köpet när du köper Olympus E-M5 Mark III (kamerahus eller kit). För att ta del av kampanjen köper du produkten hos oss och sedan registrerar du ditt köp senast 8/11 på bonus.olympus.eu så skickar Olympus ut produkterna till dig (du får själv välja om objektivet ska vara svart- eller silverfärgat). Kampanjen gäller t.o.m. 25/10.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

8 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Objektivfattning
Bildsensorstorlek
Upplösning
Vädertätad
Färg
Max internt videoformat
Trådlös anslutning
Vinklingsbar skärm
Mekanisk bildstabilisering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.