Panasonic Lens Bundle Campaign

Nu kan du få upp till 7000 kronor i rabatt när du köper utvalda kameramodeller tillsammans med objektiv från Panasonic. Nedan ser du vilket belopp du får i rabatt på respektive objektiv, rabatten är den samma för alla kamerahus. Du får rabatten även när du köper ett kamera-kit tillsammans med ett objektiv, men inte på objektivet i kitet. Ett exempel kan vara att du köper en valfri kamera som ingår i kampanjen + Panasonic Lumix Pro 50mm f/1,4 och får 6000 kronor i rabatt direkt i kassan. Kampanjen gäller t.o.m. 31/1 - 2021.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

25 produkter
Visa som
Sortera efter
Varumärken
Anpassad för sensorstorlek
Objektivfattning
Brännvidd zoom
Bildsensorstorlek
Fast/Zoom
Objektivfattning
Max bländare f/
Upplösning
Objektivegenskaper
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.