Panasonic S5-kampanj

Juli Deal – under juli månad kan du som köper Panasonic S5 (kamerahus eller kit) spara 50% på ett av följande objektiv: Panasonic S 85mm f/1,8 eller Panasonic Lumix S 70-300mm f/4,5-5,6 Macro O.I.S. Rabatten på objektivet dras direkt när både kameran och objektivet ligger i varukorgen.

Desstom kan du spara 5 000 kronor på Panasonic S5 (kamerahus eller kit) när du anger rabattkoden PANASONICS5 i kassan.
Juli-dealen och rabattkoden gäller till och med 31/7.

Det bästa är att du kan kombinera rabatterna och få både 5 000 kronor med rabattkoden och 50% rabatt på ett objektiv.

Du får även två års extra garanti om du registrerar produkten på Panasonics hemsida.

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.