Panasonic S5-Kampanj

Just nu får du som köper Panasonic S5 (kamerahus eller kit) 3 000 kronor rabatt när du använder rabattkoden PANASONICS5 i kassan. Du får även två års extra garanti och ett års fri tillgång till serviceprogrammet Lumix Pro om du registrerar din nyinköpta S5 hos Panasonic. Kampanjen gäller t.o.m. 31/12

Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

2 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Varumärken
Objektivfattning
Bildsensorstorlek
Upplösning
Vädertätad
Max internt videoformat
Mekanisk bildstabilisering
Trådlös anslutning
Vinklingsbar skärm
Raw stillbild
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.