RGB-WEEKS

Skapa ljus med Godox LED-rör med RGB-färger

Skapa effektfullt ljus oavsett om du fotograferar eller filmar. Med ljusrör från Godox kan du matcha omgivningens ljus eller skapa kreativa färgeffekter med något av effektlägena. Detta ger dig möjlighet till att skapa och ljussätta bilder snabbt och enkelt.

RGB-revolution – forma ljuset med SZ150R

Godox SZ150R är en RGB Bi-Color LED-belysning med zoom, designad för videoproduktion, sändning och fotografering. Denna LED-belysningen är speciellt mångsidigt då du kan använda den som huvud-, effekt-, bakgrund- eller scenljus.

Denna belysning har Bowensfattning som ger dig tillgång till alla ljusformare utrustade med Bowensfattning, vilket ger dig oändliga möjligheter att forma ljuset, i vilket färg eller ton du vill!1050314_epi1.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.