Vinterdeal Blink 500

Kampanjpriser på trådlösa mikrofonsystem

Just nu har vi extra bra priser på Blink 500 och Blink 500 Pro trådlösa mikrofonsystem från Saramonic, så passa på att investera i bra ljud till dina inspelningar. Blink 500-kiten finns för både kameror med 3,5 mm-kontakt, datorer och Android-mobiler med USB-C och för iPhone och iPad med Lightning-kontakt. Välj mellan en eller två mikrofonsändare.

Kampanjen gäller till och med 31 mars 2022.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.