Sigma Weeks

Sigma – högpresterande optik för alla tillfällen

Sigma har sedan start tillverkat alla sina objektiv och kameror på sin egen fabrik i Aizu, Japan, och år 2012 började de dela in sina objektiv i tre produktserier – Art, Contemporary och Sports. Detta initiativ går under namnet Sigma Global Vision med syftet att ge en tydlig bild över objektivens egenskaper och användningsområden. Varje serie har sitt eget tydligt definierade koncept, och passar olika typer av fotografering och fotografer.

Art-serien är designad med ett fokus på sofistikerad optisk prestanda med ett högt artistiskt uttryck. Contemporary-serien är byggd med den senaste teknologin kombinerad med hög optisk prestanda och kompakthet. Sports-serien erbjuder objektiv med en sofistikerad optisk prestanda som kan fånga snabbrörliga föremål, även på avstånd, för att du som fotograf ska få exakt den bild du vill ha.

Passa på att ta del av våra erbjudanden!

Under två veckor får du chansen att ta del av riktigt bra erbjudanden på objektiv från Sigma hos oss på SP. Lär dig mer om Sigmas olika objektiv och gör fina klipp – upp till 1 500 kronor rabatt på Sigma-objektiv! Vi har även en tävling på instagram där du kan vinna produkter från Sigma till ett värde av 36 000 kronor, klicka på bilden till höger för att komma till tävlingen.

Kampanjen gäller till och med söndag 13 juni 2021. Vi reserverar oss för felskrivningar, ändringar, prisändringar, leveransförseningar och slutförsäljning.

Ljusstarka objektiv för APS-C

Fånga sommarens alla uttryck med Sigmas ljusstarka, spegellösa trio: Sigma 16mm, 30mm och 56mm f/1,4 DC DN Contemporary. Tre kompakta och lätta fasta objektiv, perfekta för både vidvinkel, normalt och porträtt. Denna trio, för APS-C, finns tillgängliga för Canon EF M-mount, Sony E-mount, L-Mount och Micro Four Thirds. För att se objektiven med alla olika objektivfattningar kan du klicka här!

Spara 500 kronor

Just nu får du 500 kronor rabatt när du köper något av objektiven ovan! Ange koden DCDN i kassan för att ta del av erbjudandet.                                                                                                                                                                                                                                                    

banner_produktsida_Sigma.jpg

Kompakta och lätta DG DN-objektiv från Sigma

Sigmas DG DN-objektiv är byggda med en kompakt och lätt konstruktion för att matcha de lättare spegellösa systemen och ge dig en bättre fotoupplevelse. Sigma 105mm f/2,8 DG DN Macro Art ger dig möjligheten att se världen från ett nytt perspektiv och komma lite närmare inpå naturen. Sigma 85mm f/1,4 DG DN Art är det perfekta objektivet för porträtt, med fantastisk bokeh. Sigma 100-400mm f/5-6,3 DG DN OS Contemporary förstärker din fotografiska vision med sin optiska prestanda i ett kompakt telezoomobjektiv. 

Spara 1 000 kronor

Just nu får du 1000 kronor rabatt på dessa tre DG DN-objektiv från Sigma! Ange koden DGDN i kassan för att ta del av erbjudandet.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

The Big Three – ett objektiv för varje tillfälle!

Sigmas The Big Three är den perfekta trion av ljusstarka och skarpa f/2,8 zoomobjektiv som täcker brännvidder från 14mm till 200mm. Trion består av vidvinkelobjektivet Sigma 14-24mm f/2,8 DG HSM Art, standardobjektivet Sigma 24-70mm f/2,8 DG OS HSM Art och telefotoobjektivet Sigma 70-200mm f/2,8 DG OS HSM Sport. The Big Three ger maximal prestanda under olika förhållanden, oavsett om du ska ge dig ut i naturen för landskapsfotografering, föreviga minnen på ett bröllop eller fotografera snabba rörelser i diverse sportevenemang.

Spara 1 500 kronor

Just nu får du 1 500 kronor rabatt när du köper något objektiv ur denna trio, för Canon eller Nikon! Ange koden BIGTHREE i kassan för att ta del av erbjudandet.                                                                                                                                                                               

 

Prisbelönt optik

Sigma vann hela fyra TIPA World Awards 2021 för sina objektiv och kameror, du kan läsa mer ingående motiveringar om priserna på Sigmas hemsida. Du hittar några av vinnarna under vår kampanj Sigma Weeks – Sigma 100-400mm vann Best Ultra-Telephoto Zoom Lens, Sigma 85mm blev Best Portrait Lens och Sigma 105mm Macro vann Best Macro Lens. Ta chansen att testa objektiven själv till ett förmånligt pris. 

banner_thebigthree_Sigma.jpg

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.