Smidiga laptops för kreatörer på språng

Girl with small laptop with pink background

Låt inte ett liv på språng stoppa dig från att skapa när kreativiteten slår till. Vi har samlat smidiga bärbara datorer i mindre storlek som enkelt får plats i väskan och har batteritid för hela dagen, som passar perfekt för innehållsskapare och kreatörer. Tunn och lätt eller kompakt kraftpaket – vilken väljer du?

Tunn och lätt

För dig som vill ha en tunn och lätt laptop med premiumkänsla som tar liten plats i väskan och passar till dagligt kreativt arbete.

Kompakt kraftpaket

För dig som vill ha kraftfull prestanda i upp till 14'' så att du kan utföra prestandakrävande uppgifter även på språng.

Glöm inte tillbehör!

Hittar du inte de tillbehör du söker? Se fler datortillbehör här

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn