Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Förhandsboka Sony Xperia 1

SONY Xperia 1 premiär på Scandinavian Photo!

Förhandsboka och köp Sony Xperia 1 och få möjligheten att köpa Sonys Noise Cancelling hörlurar WH1000XM3 för endast 499 kronor (Spara 3.500 kronor). Gå in på Sonys kampanjsida och registrera ditt IMEI-nummer för att kunna ta del av erbjudandet och köpa hörlurarna. Du måste ha köpt din telefon mellan 13-05-2019 - 16-06-2019. Säljstart för Sony Xperia 1 är 03-06-2019 och erbjudandet gäller till och med 16-06-2019

 

Brusreducerande och trådlösa hörlurar.

WH-1000XM3 tar dig ännu djupare in i tystnaden med förbättringar av Sonys branschledande brusreducerande teknik. Smart lyssnande som anpassar sig till din situation.

Köp hörlurarna för bara 499 kr när du förbokar Sony Xperia 1.

 
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.