Spring deals på kikare från Focus

Under Spring Vibes hos SP kan du fynda kikare från Focus till riktigt bra priser!
Spring Vibes pågår till och med 23 april. Vi erbjuder räntefri delbetalning i upp till sex månader.

Tillbaka till kampanjsidan

Kikare Explore

Robusta kikare som passar för natur, djur och äventyr. De har en bred fokusring och är välbalanserade, för att kunna användas under långa stunder.

Kikare Outdoor

Mycket prisvärda allroundkikare för jägare, fågelskådare eller alla som vill komma närmare naturen och behöver högre ljusstyrka för att kunna göra observationer i sämre ljusförhållanden.

Tubkikare Hawk

Mångsidiga kikare där du kan ställa skärpan på ett enkelt sätt med hjälp av de dubbla fokuseringsrattarna. Passar utmärkt till exempelvis skjutbanan eller om du är ny på fågelskådning.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller info@scandinavianphoto.se. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Missa inte heller att bli medlem i vårt community eller kolla in vår nyhets- och kunskapssida där du hittar lärorika inlägg och inspiration som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.