Stockholms nya Sound Store

Den 25–27 maj firar vi nyöppningen av vår ljudavdelning i vår butik på Vasagatan 14! Välkommen in för att fynda ljudprodukter till riktigt heta priser, delta i vår tävling och lära dig mer om våra olika varumärken. Fira Stockholms nya Sound Store med oss – för kreatörer, musiker och ljudentusiaster.

Vinn ljudprodukter värde 27 000,-

Kom in i butiken och gissa hur många ballonger som finns i burken!

Delta i tävlingen genom att besöka butiken och skanna QR-koden bredvid burken med ballonger. Tävlingen pågår från torsdag 25 maj kl. 09:00 till lördag 27 maj kl. 16:00. De tre som kommer närmast rätt svar vinner, och om flera gissar rätt kommer vi att lotta. Vinnarna kontaktas via mejl under vecka 22 och får hämta ut sina vinster i butiken.

Öppettider i Stockholmsbutiken

Måndag–fredag: 09:00–18:00
Lördag: 11:00–16:00
Sön- och helgdagar: Stängt

Hitta till oss

Vasagatan 14
111 20 Stockholm

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn