2024-05-16

Nyheter från Fujifilm! X-T50 och GFX 100S II

Nya Fujifilm X-T50 ärver den högupplösta bildsensorn och snabba processorn från omtyckta Fujifilm X-T5, men i ett mindre och smidigare kamerahus som väger endast 438g. Trots sin kompakta storlek ryms en fem-axlad bildstabilisering (IBIS) som kompenserar upp till sju steg. Nya Fujifilm GFX100S II ärver flera egenskaper från den tidigare lanserade flaggskeppsmodellen Fujifilm GFX100 II i ett betydligt mindre och lättare kamerahus. Likvärdig i storlek med de flesta fullformatskameror men med en 70% större bildsensor på hela 102 megapixels upplösning för bilder med högre detaljrikedom. Fujifilm passar även på att lansera två nya objektiv i form av Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR och Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR. Förväntad leveransstart för nyheterna i juni. Läs mer och förhandsboka här!


Fujifilm X-T50

Fujifilm X-T50 ärver den högupplösta bildsensorn och snabba processorn från omtyckta Fujifilm X-T5, men i ett mindre och smidigare kamerahus som väger endast 438g. Trots sin kompakta storlek ryms en fem-axlad bildstabilisering (IBIS) som kompenserar upp till sju steg och blir den första modellen med ett filmsimulerings-hjul på kamerans ovansida, för att snabbt och enkelt komma åt någon av Fujifilms 20 populära filmsimuleringar.

Fujifilm GFX100S II

Fujifilm GFX100S II ärver flera egenskaper från den tidigare lanserade flaggskeppsmodellen Fujifilm GFX100 II i ett betydligt mindre och lättare kamerahus som väger endast 883g. Likvärdig i storlek med de flesta fullformatskameror men med en 70% större bildsensor på hela 102 megapixels upplösning för bilder med högre detaljrikedom, makalöst tonomfång och enastående färgåtergivning. GFX100S II tar seriebilder i 102 megapixel i upp till sju bilder per sekund och har en fem-axlad bildstabilisering som kompenserar upp till åtta steg samt en autofokus utvecklad med deep learning AI-teknologi.

Två nya objektiv

Med en brännvidd på 500mm och en vikt på endast 1,375 g blir nya Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR objektivet med den längsta bräddvidden i GFX-serien. Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR kombinerar hög upplösningsförmåga i ett smidigt format och sätter en ny standard som det mest kompakta zoomobjektivet i XF-serien.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn