Skaarhoj PTZ Fly + Hall Effect Joystick option
Skaarhoj PTZ Fly + Hall Effect Joystick option
Skaarhoj PTZ Fly + Hall Effect Joystick option
Artikelnummer: 1053166

Skaarhoj PTZ Fly + Hall Effect Joystick option

Utmärkt kontrollpanel med Hall Effect Joystick för att kontrollera upp till 5 PTZ-kameror

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Styr dina PTZ kameror och din bildmixer ifrån samma kontroller
 • Hall Effect Joystick gör det enkelt att styra dina PTZ kameror
 • Fyrvägsknappar som ger ultimat kontroll
20 390 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Skaarhoj PTZ Fly är en smidig, liten och kompetent kontrollpanel som både kan styra dina PTZ kameror och samtidigt kontrollera din bildmixer, videorouter eller dina andra videoprodukter. Listan kan göras lång med vad PTZ Fly kan göra. Med sitt flexibla GUI UniSketch OS kan du enkelt anpassa kontrollen för just ditt behov och programmera den precis efter din smak. Du slipper använda flera olika kontrollers och ytor som bara gör en sak och kontrollerar i stället allt med en och samma kontroller. Programmera kontrollen enkelt via usb porten på baksidan.

Fördelar

 • Styr dina PTZ kameror och din bildmixer ifrån samma kontroller
 • Anpassa den helt efter ditt behov
 • Liten och kompakt
 • Fyrvägsknappar som ger ultimat kontroll
 • Hall Effect Joystick gör det enkelt att styra dina PTZ kameror
 • Ström via POE
Styr kameror och utrustning ifrån Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog och många fler. Skaarhoj utvecklar sitt bibliotek med kompatibla produkter hela tiden, läs mer om vilka produkter du kan styra här!

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.

Ström över POE

PTZ Fly har möjligheten att strömföras över nätverkskabel kallat POE. Detta kräver att du har en nätverksswitch som hanterar POE. Det ingår även såklart en vanlig nätdel.

Hall Effect Joystick

Hall Effect är en joystick som är byggd med magneter som ger en mjukare, precisare och mer premiumupplevelse.

Levereras med

 • Skaarhoj PTZ Fly med Hall Effect Joystick
 • 12V Nätdel
 • USB-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.