Skaarhoj PTZ Fly w/Hall Effect Joystick and Blue Pill inside
Skaarhoj PTZ Fly w/Hall Effect Joystick and Blue Pill inside
Skaarhoj PTZ Fly w/Hall Effect Joystick and Blue Pill inside
Artikelnummer: 1055463

Skaarhoj PTZ Fly w/Hall Effect Joystick and Blue Pill inside

Utmärkt kontrollpanel med inbyggt Blue Pill och hall effect joystick för att kontrollera upp till 5 ptz-kameror

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Inbyggt Blue Pill och Hall effect joystick
 • Styr dina PTZ kameror och din bildmixer ifrån samma kontroller
 • Hall Effect Joystick styrs av magneter vilket ger en ännu mjukare och exaktare upplevelse
25 490 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Skaarhoj PTZ Fly med hall effect joystick är en smidig, liten och kompetent kontrollpanel som både kan styra dina PTZ kameror och samtidigt kontrollera din bildmixer, videorouter eller dina andra videoprodukter. Listan kan göras lång med vad PTZ Fly kan göra. Med sitt flexibla och kraftfulla GUI "Blue Pill Reactor" kan du enkelt anpassa alla enheter för just ditt behov och programmera dem precis efter dina behov och smak. Du slipper använda flera olika kontrollers och ytor som bara gör en sak och kontrollerar i stället allt med en och samma kontroller. Programmera kontrollen enkelt via usb porten på baksidan.

Fördelar

 • Inbyggt Blue Pill och Hall effect joystick
 • Styr dina PTZ kameror och din bildmixer ifrån samma kontroller
 • Hall Effect Joystick styrs av magneter vilket ger en ännu mjukare och exaktare upplevelse
 • Anpassa den helt efter ditt behov
 • Liten och kompakt
 • Fyrvägsknappar som ger ultimat kontroll
 • Ström via POE

Styr kameror och utrustning ifrån Canon, Panasonic, Sony, BlackMagic Design, BirdDog och många fler. Skaarhoj utvecklar sitt bibliotek med kompatibla produkter hela tiden.

Blue Pill

Blue Pill är hjärnan som pratar med alla dina skaarhoj enheter och använder Skaarhojs ulitmata gränssnitt Blue Pill Reactor. I Reactor sätts dina paneler och enheters processorkraft samman och ger dig både ultimat kraft och flexibilitet. Blue Pill förbättrar UniSketch-ekosystemet genom att kombinera flera kontroller till en enda sömlös kontroller. Blue Pill pratar med UniSketch-paneler och ger dig mer möjligheter och mer kraft än vad som var möjligt i UniSketchsystemet. Denna enhetskärna har funnits länge som ett sätt för tredjepartsutvecklare att samverka med UniSketch-kontrollers men nu tar Skaarhoj nästa steg och reducerar begränsningarna i deras paneler. Det är bara du som sätter gränserna. Med denna vägtestade teknik tar Blue Pill helt enkelt kontroll över UniSketch-panelerna och erbjuder oöverträffade möjligheter som UniSketch aldrig skulle kunna göra på egen hand.

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.

Ström över POE

PTZ Fly har möjligheten att strömföras över nätverkskabel kallat POE. Detta kräver att du har en nätverksswitch som hanterar POE. Det ingår även såklart en vanlig nätdel.

Hall effect Joystick

Med Hall Effect Joystick får du en joystick som styrs av magneter vilket ger en ännu mjukare och exaktare upplevelse.

Levereras med

 • Skaarhoj PTZ Fly med hall effect joystick och inbyggt Blue Pill
 • 12V Nätdel
 • USB-kabel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.