Skaarhoj Rack Fusion Live w/Blue Pill Inside
Artikelnummer: 1055468

Skaarhoj Rack Fusion Live w/Blue Pill Inside

Kraftfull och flexibel kontrollpanel för enkel styrning av dina PTZ-kameror

Webblager
Beställs från leverantör till dig
Butikslager:
 • Blue Pill inbyggt
 • Högkvalitativa bakgrundsbelysta knappar med breda OLED-skärmar
 • 3-axlig joystick gör det enkelt att styra dina PTZ kameror
35 790 SEK
Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Skaarhoj Rack Fusion Live är en smidig och kompetent kontrollpanel som både kan styra dina PTZ kameror och samtidigt kontrollera din bildmixer, videorouter eller dina andra videoprodukter. Med Blue Pill inbyggt är nu Rack Fusion Live kraftfullare, mer flexibel och mer användarvänlig än tidigare. Listan kan göras lång med vad PTZ Pro kan göra. Med sitt flexibla och kraftfulla GUI "Blue Pill Reactor" kan du enkelt anpassa alla enheter för just ditt behov och programmera dem precis efter dina behov och smak.

Fördelar

 • Blue Pill inbyggt
 • Fyrvägsknappar med OLED-beskrivningar
 • RGB-lysdioder för flernivåmätning
 • Högkvalitativa bakgrundsbelysta knappar med breda OLED-skärmar
 • 3-axlig joystick gör det enkelt att styra dina PTZ kameror
 • Övergångsfader med RGB LED-bar för övergångsposition eller VU-mätning
 • ME-sektion med multi-level shift och användarnycklar
 • Flerfunktionstangenter för förinställningar och kameraval
 • Ethernet med PoE
 • UniSketch OS

Blue Pill

Blue Pill är hjärnan som pratar med alla dina skaarhoj enheter och använder Skaarhojs ulitmata gränssnitt Blue Pill Reactor. I Reactor sätts dina paneler och enheters processorkraft samman och ger dig både ultimat kraft och flexibilitet. Blue Pill förbättrar UniSketch-ekosystemet genom att kombinera flera kontroller till en enda sömlös kontroller. Blue Pill pratar med UniSketch-paneler och ger dig mer möjligheter och mer kraft än vad som var möjligt i UniSketchsystemet. Denna enhetskärna har funnits länge som ett sätt för tredjepartsutvecklare att samverka med UniSketch-kontrollers men nu tar Skaarhoj nästa steg och reducerar begränsningarna i deras paneler. Det är bara du som sätter gränserna. Med denna vägtestade teknik tar Blue Pill helt enkelt kontroll över UniSketch-panelerna och erbjuder oöverträffade möjligheter som UniSketch aldrig skulle kunna göra på egen hand.

Fyrvägsknappar

Skaarhoj tillverkar allt i högsta kvalitet, enda ner till knappnivå. Skaarhoj har utvecklat en fyrvägsknapp som ger dig möjligheten att på en och samma knapp ha fyra olika funktioner samtidigt. Man har enkelt en funktion i varje hörn på knappen. Perfekt för att justera ljudvolym på en mixer till exempel.

OLED display

Ovanför de flesta knappar och reglage finns det en ljusstark OLED display som låter dig både med färg och text anpassa varje display efter dina behov. Självklart finns det en standardinställning som sätter text och fälj på varje display för att spara tid för dig som användare.

Ström över POE

PTZ Pro har möjligheten att strömföras över nätverkskabel kallat POE. Detta kräver att du har en nätverksswitch som hanterar POE. Det ingår även såklart en vanlig nätdel.

3 axlad Joystick

PTZ Pro har en mjuk och välgjord joystick som tex. Låter dig kontrollera dina PTZ kameror. Detta gör du enkelt med en 3 axlad joystick som kan anpassas efter dina behov. Till exempel kan du kontrollera Pan, Tilt, Zoom.

Levereras med

 • Rack Fusion Live med Blue Pill
 • 12V power supply
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.