Streama mobilt

banner-mobil-streaming.jpg

Intresset för att spela in video är stort, och möjligheterna till att streama möten, event, utbildningar och föreläsningar är många. Här kan du fördjupa dina kunskaper och få tips på produkter för riktigt bra streaming!

Lär dig mer om streaming på våra temasidor!

Paket för streaming med mobilen

Testa ett av våra färdiga paket för kreativ streaming med mobilen! Vill du ha bättre ljud, ljus, stabilitet eller komfort till din produktion? Vi har satt ihop olika paket för olika nivåer, som är anpassade för just det du behöver. Självklart kan du också välja fritt bland alla produkter och bygga ihop ditt eget paket!

För dig som vill börja med streaming

Vill du placera din mobil en bit ifrån för att filma dig själv eller någon annan? Då passar dessa paket perfekt! En lampa ger dig extra ljus och lättar upp skuggorna i ansiktet, och en mikrofon ger ett trevligare ljud med högre kvalitet än din mobil kan fånga upp. 

För dig som vill filma handhållet eller i rörelse

Om du brukar filma dig själv eller någon annan som är i rörelse, rekommenderar vi ett paket med en stabilisator – även kallad gimbal. Dessa paket kommer antingen med en mikrofon som är riktad åt samma håll som mobilen, eller med en trådlös myggmikrofon som gör dina intervjuer och videor mycket proffsiga.

Bygg ditt eget paket!

Här har vi samlat produkter för dig som vill skräddarsy ditt eget paket. Börja med en stabil grund i form av ett stativ eller en gimbal, och utöka med ljud och ljus för att få riktigt bra kvalitet på din mobila streaming.

Mobiltelefoner för streaming

Vi har valt ut ett antal mobiltelefoner som passar utmärkt till våra streamingpaket här.

Imponera med högkvalitativt ljud

Ett bra ljud är A och O för en lyckad streaming eller videomöte. Du kan välja bland allt från myggmikrofoner för individuellt ljud, till en mikrofon som fångar upp ljudet rakt framifrån. Är du osäker på vilken sorts mikrofon du behöver? I denna video förklarar vi skillnaderna mellan olika mikrofoner, så att du kan välja rätt.

Lär dig mer om streaming och videoinspelning

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.