Vinn en fotoresa till Aurora Lake Lapland

Köp en skrivare från Epson Surecolor P-serie och ta chansen att vinna en fotoresa till Aurora Lake Lapland. Gör ditt köp mellan 1/9 2021–20/2 2022 och registrera dig sedan på Kamera & Bilds hemsida genom att skicka en digital kopia på inköpsbeviset och skriva en kort motivering till vilket motiv du helst skulle vilja uppleva eller fotografera. Vinnaren meddelas senast 4/3 2022.

Läs mer och anmäl dig till tävlingen här!

Produkter som gäller för tävlingen listas nedan.

10 produkter
Visa som
Sortera efter
Filtrering
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.