Stockholm Fotomaraton 10-årsjubileum

Tre deltagare på Stockholm Fotomaraton vid en färggrann vägg

Vi på Scandinavian Photo är stolt sponsor av Stockholm Fotomaraton, och i år är det 10-årsjubileum för tävlingen! Flera hundra fotografer – allt från nybörjare med mobilkamera till proffs med avancerad utrustning – deltar för att utmana sig själva, träffa andra med samma intresse och framför allt göra något av det roligaste som finns: fotografera.

Inför fotomaraton kan frågetecknen vara många. Vad ska jag ha med mig? Måste jag ha en kamera eller funkar mobilkameran? Vad för kamera ska jag använda? Vi har gjort vårt bästa för att besvara så många frågor som möjligt, allt för att du ska känna dig redo och inspirerad inför årets Stockholm Fotomaraton!

På den här sidan har vi samlat information, produktstips och inspiration för dig som funderar på eller ska delta i Stockholm Fotomaraton. Om du funderat klart kan du köpa din biljett här.

Mer tips och inspiration inför Stockholm Fotomaraton

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Gillar

Det finns inga produkter