Lär dig mer om stativ

Fotostativ för kamera och mobil 

Ett stativ för foto kommer med en kulled som gör att du kan fästa din kamera eller mobilhållare. Kulleden gör även att du kan vinkla och justera hur du vill ha din kamera eller mobilhållare vinklad. Stativet ger dig ett stabilt underlag för att du ska få knivskarpa bilder, stabila filmer och att du slipper hålla i din kamera eller mobil.

Här hittar du alla våra fotostativ.

Videostativ för mjuka kamerarörelser

Videostativ gör att du får mjuka och fina rörelser när du ändrar kamerans position. Detta ger en mer professionell och behaglig look i dina filmer. Du kan montera en kamera eller mobilhållare direkt på stativets snabbplatta.

Här hittar du alla våra videostativ.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.