Elinchrom Rotalux monteringsring för Elinchrom

Elinchrom Rotalux monteringsring för Elinchrom

Rotalux monteringsring för Elinchrom

Artikelnummer: 1033615
WebblagerBeställs från leverantör, leverans inom 2-6 dagar
Butik:
590 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

Elinchrom Rotalux monteringsring för Elinchrom

Rotalux speedring är försedd med mekaniska rörliga delar av slitstarka material säkerställer en lång hållbarhet även för hårt arbete och för daglig upp och nedmontering.

Elinchrom speedring har en totalvikt på endast 263 g och rörliga spröt som lätt kan fällas ihop för transport. Den går att rotera 360° och låses med spärrknappen. Elinchrom speedring kan användas med så många som 11 Rotalux former. Blå och röda färgmarkeringar indikerar och vägleder dig till hur man ställer in de olika typerna av Rotalux Softboxar.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.