2021-10-28

Nothing Ear (1) är true wireless-hörlurarna som utmanar marknaden

Ear (1) är den första produkten från varumärket Nothing och utmanar alla andra True wireless-hörlurar. Med en design, ljudkvalitet och framförallt ett pris som sticker ut i mängden har Ear (1) blivit några av de mest omtalade hörlurarna i år. Nu kan du köpa dem hos oss på SP.


Nothing

Bakom det nygrundade företaget Nothing står bland annat OnePlus-grundaren Carl Pei, som lyckades hajpa upp Nothing redan innan de hade lanserat sin första produkt. Själva namnet Nothing lär komma från deras vilja att skapa teknik som både förenklar våra vardagsliv och som inte är i vägen. De vill alltså fokusera på en lösning som produkten erbjuder oss, framför produkten i sig.

Vi kan vänta oss flera olika teknikprodukter från Nothing, men de har börjat inom headset-marknaden och först ut är deras true wireless-hörlurar Ear (1), där de har samarbetat med ljudtekniker på Teenage Engineering för att ta fram högkvalitativ ljudåtergivning.

Noting-Ear1_true-wireless-top.jpg

Fördelar

  • Bluetooth 5.2
  • Äkta och exakt ljud finjusterat av Teenage Engineering™
  • Laddfodral med trådlös laddning
  • Batteritid upp till 34 timmar med laddfodralet
  • Aktiv brusreducering stänger ute omgivningen
  • Ultralåg vikt på endast 4,7 gram
  • Tåliga mot stänk och svett med IPX4-certifiering
  • Fungerar med både iOS och Android

Ear (1) får Toppbetyg av Mobil.se

Mobil.se har testat Ear (1) och ger dem Toppbetyg.

"Jag tycker verkligen att varje bastrumma, spröd fiol såväl som lågmäld sång eller mer maffig musik framträder med svårslagen detaljrikedom. Det är som om varje instrument verkligen framträder och får plats. En svårslagen dynamik i ljudet alltså, särskilt då för den här prisklassen."

Läs hela recensionen här

Unik design med ett transparent yttre

Att göra en true wireless-hörlur som skiljer sig från alla övriga kan låta som en omöjlig uppgift, men Nothing har skapat Ear (1) med ett transparent hölje som visar elektroniken innanför. Med en vikt på endast 4,7 gram erbjuder varje hörlur överlägsen komfort med tryckavlastande ventiler, ergonomisk design och öronproppar av flytande silikon i tre olika storlekar för flexibel passform.

Både själva hörlurarna och deras laddfodral har fått delvis genomskinligt skal, som både avslöjar teknik men också visar om hörlurarna finns i fodralet eller inte, utan att du behöver öppna det. Fodralet har även en liten grop som gör det lätt att greppa – plus att det kan användas som en "fidget spinner".

Kompatibel med både iPhone och Android

Du kan använda Ear (1) oavsett om du har en iPhone, Samsung eller en annan Android-mobil. Hörlurarna kopplar upp till alla mobiltelefoner med Bluetooth 5.2 för att strömma din musik trådlöst. Hörsnäckorna parkopplar omedelbart med kompatibla Android-enheter, du behöver bara öppna laddningsetuiet och trycka på parkoppling så sköter Ear (1) resten.

Du styr musiken via smidiga touch-kontroller på hörlurarna, så du kan spela/pausa, byta låt och ändra volym med bara fingertopparna.

För inställningar såsom EQ, Hitta mina hörlurar och mycket mer, kan du ladda ner den kostnadsfria mobilappen Ear (1) som finns tillgänglig för både iOS och Android. Pausa musik eller video automatiskt genom att ta av en hörlur – när du vill återgå, ta bara på dig hörluren igen.

Stäng ute omgivningen och njut av lång batteritid

När du vill ha lugn och ro, slå på den aktiva brusreduceringen för att stänga ute oönskat bakgrundsljud.  Den aktiva brusreduceringen går även att inaktivera för tillfällen när du vill släppa in omvärlden igen. 

Hörlurarna i sig har fem timmars speltid och tack vare laddfodralet kan du njuta av upp till hela 34 timmar  innan du behöver tänka på laddning. Ear (1) laddas automatiskt upp igen när du lägger dem i fodralet, och fodralet i sig laddas trådlöst med kompatibel Qi-laddare eller med kabel via USB-C.


Tveka inte att höra av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta rätt utrustning för dina behov. Du är varmt välkommen att kontakta våra experter för rådgivning, support och köphjälp på 0770-77 11 00 eller via vårt kontaktformulär. Du kan även besöka oss i våra butiker i StockholmMalmö eller Borås. Kolla in alla produktnyheter och lärorika kunskapsinlägg som hjälper dig att utvecklas ännu mer i ditt kreativa skapande. Missa inte heller att bli medlem i vårt community där du kan träffa likasinnade och inspireras av andra kreatörer!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! Om du anger din mejladress och börjar prenumerera samtycker du till att få nyhetsbrev från Scandinavian Photo. Som prenumerant får du exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration till din mejl.

Ditt samtycke är frivilligt och du kan när som helst avregistrera dig eller återkalla ditt samtycke. Läs mer om vår personuppgiftsbehandling och dina rättigheter i vår integritetspolicy.

Kundvagn

Kundvagn

Din kundvagn är tom!

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Gillar

Gillar

Det finns inga produkter

Totalt: 0 produkter
0 SEK

Dela kundvagn

Spara länken till senare, skicka till en vän eller dela i communityt.

Namnge din kundvagn
Länk till kundvagn