Lär dig mer om ljud till dator

banner-ljud-till-dator.jpg

För många har datorn en central roll i det dagliga arbetet och oavsett vilken bransch du jobbar i har datorljudet stor betydelse. Det kan exempelvis vara att du har webbmöten och behöver ett headset, att du spelar upp musik från din dator via externa högtalare, du kanske för röstanteckningar och behöver en bra mikrofon eller så jobbar du i en studio och ska utöka datorn med ett ljudkort. Här finner du produkttips på hur du kompletterar din dator med ljudutrustning som passar ditt ändamål.

Fem tips till bättre ljud

Att få bra kvalitet på tal kan ibland vara lite lurigt. För att underlätta för dig har vi här samlat fem tips som gör att du på ett enkelt sätt kan få bättre ljudkvalitet på din ljudupptagning.

Läs blogginlägget här!

Uppspelning av ljud

Högtalarna i en bärbar dator är inte alltid de bästa och för att få högre kvalitet och ett bredare omfång på ljudet är externa högtalare alternativet för dig. Det finns mindre modeller som kan placeras på skrivbordet, större varianter för att fästa på väggen eller multiroomhögtalare som kan kopplas samman till ett helt system. Välj de som passar dig utifrån användningsområde och njut av en välbalanserat ljud.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.