ATEM 2 M/E Advanced Panel

Blackmagic Design ATEM 2 M/E Advanced Panel

Artikelnummer: 1048927
  • Ny design för högre portabilitet
  • Fungerar med alla ATEM Switchar och ATEM Mini
  • Spara upp till tio användarprofiler
72 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

ATEM 2 M/E en styrpanel för Blackmagic Designs videomixrar. Kontrollpanelen har knappar för att enkelt byta bildkälla samt T-bars för att göra mjuka övergångar. Statusdisplayen låter dig övervaka mixern och gör det enkelt att justera inställningarna.

Fördelar

  • Ny design för högre portabilitet
  • Fäll in den i bordet eller låt den så direkt på bordet
  • Spara upp till tio användarprofiler
  • Fungerar med alla ATEM Switchar och ATEM Mini
  • Fyra Ethernet portar för snabb anslutning

2 M E-modellen har 2 M/E-rader med 20 ingångsknappar och 2 oberoende systemkontroll LCD-skärmar för varje rad. Dessutom kan varje rad styra upp till 4 M/Es i större mixer. Både raderna och alla ingångsknappar har LCD-skärmar för anpassad märkning. Varje rad innehåller också en oberoende utvald buss!

Välj källor, kontrollera och mixa övergångar med olika stilar eller varför inte förprogrammera dem, DVE-övergångar med fantastiska videoeffekter och varför inte skapa den perfekta bakgrunden med precisionskontroll över chromakeyinställningarna.

Anslutning till mixer

Kontrollpanelen ansluts till bildmixern via nätverkskabel vilket gör att kontrollpanelen och bildmixern inte behöver placeras nära varandra. Kontrollpanelen har även möjlighet att loopa vidare nätverkssignalen till exempelvis en dator eller en ATEM Camera Control Panel.

Längst upp på ATEM 2 M/E finns en skärmar som visar vilken kamera som för tillfället är aktiv. Vid varje skärms ovan- och underkant finns fyra knappar och fyra rattar som gör det möjligt att justera inställningar för kameran.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.