Kampanj

Fujinon XF 23mm f/1,4 R

Fujifilm Fujinon XF 23mm f/1,4 R

Artikelnummer: 1006749
  • Fast, skarpt ljusstarkt objektiv motsvarande 35mm.
  • Riktigt stor bländare ger dig intressanta vindvinkelbilder med kort skärpedjup
  • Snabb autofokus, bländarring och manuell AF-omkopplare med avståndsskala.
8 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Fujifilm winter cashbackFå 1000,- tillbaka

Just nu får du tillbaka pengar när du köper utvalda produkter från Fujifilm. Kampanjen gäller t.o.m. 17/1 - 2021. Klicka på "läs mer" för att få fullständig information.
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

Fujinon XF 23mm f/1,4 R
UV-Filter 62mm PD WMC
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
10 459 SEK
Fujinon XF 23mm f/1,4 R
L-R14 kamerahuslock + bakre objektivlock till Fuji X
Mellanring MCEX-11
9 968 SEK

Fuji AF 23/1,4 R XF


Med en motsvarande brännvidd på 35mm och en maximal bländaröppning på f/1,4 passar detta objektiv perfekt till flera olika miljöer och fotosituationer. Objektivet är designat för att få ut högsta möjliga kvalitet ur Fujifilms X-transsensor och erbjuder fantastisk bakgrundsoskärpa och bra resultat vid fotografering även i svagt ljus. Objektivets interna fokussystem ger en snabb autofokus och växla till manuell fokus gör man enkelt genom att skjuta fokusringen bakåt, då visas även en skala som indikerar objektivets skärpedjup

@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.