Remote streaming

banner-streaming-v2.jpg

Intresset för att spela in och streama video är stort och möjligheterna till att sända sport, möten, event, utbildningar och föreläsningar är många. Oavsett om du spelar in material som du streamar vid ett senare tillfälle, livesänder ett evenemang eller deltar i ett videomöte från hemmakontoret – kan du här fördjupa din kunskap och få tips på produkter för både inspelning och streaming.

Här nedan hittar du ett litet urval av de produkter och lösningar vi kan erbjuda. Vi hjälper dig gärna att hitta kompletta lösningar för just dina behov oavsett om det är relativt små och enkla lösningar eller stora professionella flerkamerasystem. Kontakta oss gärna och förklara dina behov på info@scandinavianphoto.se för konsumentfrågor, och för de lite större, profesionella lösningarna skickar du ett mail till videopro@scandinavianphoto.se. Kika gärna också in på vår företagssida där du hittar kontaktuppgifter till alla våra B2B-säljare om du önskar att boka ett besök, antingen i vår butik eller på plats hos er!

Lär dig mer om streaming på våra temasidor!

Bygg ditt egna paket

Här kan du utifrån olika varumärken välja på andra paket eller bygga ditt egna paket med PTZ-kameror och tillbehör.

Sony

Här hittar du kameror från Sony med upp till hela 80x zoom. Kamerorna har en 1/2,5" sensor med en upplösning i 4K. För att få ett komplett paket kan du addera en kontroll med enkel installation och videomixer med multiview där du kan se upp till tio vyer samtidigt. 

Passande kontrollenheter och kablar

JVC

PTZ-kamera med 1/2,8" sensor på 2,2MP. Den har upp till 100 förinställda inställningar och postitoner samt minnesfunktion där du kan ställa in dina egna. Optiskt zoomobjektiv med upp til 30x zoom. Använd en kontroller med 7-tums skärm och joystick för att enkelt panorera, tilta och zooma dina kameror och få en exakt position. 

Lär dig mer om streaming och videoinspelning

Godox – ljus till alla

Nu har vi fått in massor av produkter från Godox – allt ifrån blixtar, LED-belysningar, reflexskärmar, studioväskor och mycket mer. Godox har flertalet produkter som passar utmärkt att kombinera med varandra i samma system.

Läs mer

Jobba och livestreama från ditt hemmakontor

Arbetsplatsen är för många inte längre bunden till en fysisk plats och du har möjlighet att jobba nästintill var som helst. Tack vare kommunikation via plattformar som Skype, YouTube och Teams kan du genomföra alla dina möten, utbildningar eller konferenser från hemmet. Vi ger dig tips på hur du kan skapa ett hemmakontor för undervisning, möten eller spel – vi har lösningen till en digital arbetsplats för dig och dina kollegor.

Läs mer

Fyra tips till bättre videor med din mobil

Det skapas mer och mer material med hjälp av våra mobiltelefoner och för dig som vill skapa snabba klipp och videor för sociala medier eller bevara minnen på din semesterresa så finns det många möjligheter att göra detta med just din mobiltelefon. Varför inte testa vad du klarar av att göra med mobilen? Att filma med mobilen kan bli så mycket mer än att bara filma ett minne, du kan skapa riktig proffsiga resultat genom några enkla steg och med några fiffiga prylar utan att det tar upp speciellt mycket plats i bagaget. Här har vi samlat fyra tips för bättre videor med din mobil.

Läs mer

Att våga prata framför kameran

Att höra sig själv för första gången på en ljudinspelning kan kännas lite läskigt. ”Låter jag så?!” kan en första reaktion bli och dina vänner svarar troligtvis ja – vilket antagligen är ett högst ärligt svar. Hur vi hör oss själva prata stämmer oftast inte överens med hur omgivningen hör oss. När du lyssnar på en inspelad version av dig själv saknas kroppens resonanslåda och det kan låta ljusare och tunnare än när du hör dig själv prata.

Läs mer

Bättre ljud vid inspelningar

För att skapa och spela in ett bra ljud i dina inspelningar gäller det att hitta en smidig lösning som passar dig, oavsett du har tänkt att filma med mobilen eller med en system- eller videokamera. Vi har tidigare gjort några blogginlägg om hur du skapar bra ljud med våra produkter och nu ska vi ta dig vidare då det hela tiden kommer nya produkter som kan hjälpa dig till ett bättre ljud och höja kvaliteten på dina inspelningar. Det finns smidiga lösningar både för dig som spelar in film med mobilen, system- eller videokamera.

Läs mer

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.