Streama med remotekameror

banner_PTZ-kameror.jpg

Intresset för att spela in video är stort, och möjligheterna till att streama möten, event, utbildningar och föreläsningar är många. Här kan du fördjupa dina kunskaper och få tips på produkter för riktigt bra streaming!

Vill du ha hjälp att hitta rätt? Våra experter hjälper dig gärna att hitta de bästa lösningarna för just dina behov. Kontakta oss på info@scandinavianphoto.se eller 0770-77 11 00. För professionella lösningar till ditt företag kan du kontakta videopro@scandinavianphoto.se eller läsa mer på vår företagssida!

Lär dig mer om streaming på våra temasidor!

Bygg ditt eget paket!

Här har vi samlat produkter för dig som vill skräddarsy ditt eget paket. Välj bland PTZ-kameror och tillbehör från olika varumärken, för en högkvalitativ och professionell streaming.

Kompletta paket för streaming med PTZ-kameror

Här hittar du färdiga paket med produkter du behöver för din streamingproduktion med PTZ-kameror. Paketen är anpassade för att du ska kunna streama videokonferenser, föreläsningar och produktioner på fält. När du använder dig av flera kameror fångar du din inspelning i flera vinklar och får en levande produktion som väcker intresse hos tittaren.

Sony

Här hittar du kameror från Sony med upp till hela 80x zoom. Kamerorna har en 1/2,5" sensor med en upplösning i 4K. För att få ett komplett paket kan du addera en kontroll med enkel installation och en videomixer med multiview där du kan se upp till tio vyer samtidigt. 

Passande kontrollenheter och kablar

JVC

Kolla in våra PTZ-kameror från JVC med 1/2,8" sensor på 2,2MP. De har upp till 100 förinställda inställningar och postitoner, optiskt zoomobjektiv med upp till 30x zoom och minnesfunktion där du kan ställa in dina egna inställningar. Använd en kontroller med 7-tums skärm och joystick för att enkelt panorera, tilta och zooma dina kameror och få en exakt position.

Lär dig mer om streaming och videoinspelning

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.